torstai 2. maaliskuuta 2017

Rimakauhua, rakkautta ja katastrofi!


Kuva: MTV Oy

Adam, David, Pete, Karen ja Jenny ovat täällä taas! Miten ihana onkaan nähdä mitä heille kuuluu nykyään! Ja ihan niin kuin hyvien ystävien kanssa konsanaan, tuntuu tapaaminen samanlaiselta kuin välissä ei vuosia olisi ollutkaan.
Kuva: MTV Oy
            
Minä tutustuin tyyppeihin aikoinaan siskoni välityksellä. Sarja oli pyörinyt jo Suomessa jonkin aikaa, kun itse olin tuolloin 2000-luvun alussa erinäisiä jaksoja ulkomailla. Kotiuduttua sisko suositteli omia suosikkejaan tv:n puolelta ja ykkösenä taisi silloin olla juurikin tämä, Rimakauhua ja rakkautta. Hämärästi muistelisin, että nimi olisi kuulostanut tuolloin jotenkin höhlältä minusta, mutta koukkuunhan sitä lopulta tuli jäätyä. Tomera Jenny oli tuolloin suosikkini ja taitaa olla sitä edelleen. Itse kuitenkin kuvittelen muistuttavani eniten viileää ja vaaleaa Karenia, mutta niin – siis vain kuvittelen!:)
Kuva: MTV Oy

Uudessa kuudennessa kaudessa on kyllä yksi asia, joka ei sovi kuvioon ja sotii jotenkin aikaisempia kausia vastaan. Nimittäin Adam, joka onkin nyt yllättäen kovin varakkaan oloinen. Ja kaiken lisäksi meni naimisiin naisen kanssa, joka on huippuhuippu varakkaasta perheestä. Toki kymmenessä vuodessa ehtii tienata, mutta minun mieleeni ei kyllä jäänyt aikaisemmista kausista, että Adam olisi ollut mitenkään ura- saati bisnesihminen, joten tämä ei ollut odotettavissa. Tästä miinus muuten mallikkaasti paluun tehneelle sarjalle.
 
Kuva: MTV Oy
Maikkarilla seurataan siis parhaillaan Rimakauhua ja rakkautta -sarjan kuudetta kautta, mutta Ylen puolellakin on tarjota vähän jotain vastaavaa. Ylellä alkoi helmikuussa ensimmäiset jaksot niin ikään brittiläisestä draamakomediasta Catastrophe. Tässä sarjassa ei enää ihan teinit amerikkalaismies ja irlantilaisnainen kohtaavat lontoolaisessa baarissa ja mitä siitä sitten seuraakaan – no ilmeisesti se katasrofi!:) Parin ensimmäisen jakson perusteella tämäkin vaikuttaa ihan katsottavalta, ehkä aavistuksen verran enemmän komedian puolelle mennään kuin Rimakauhua ja rakkautta -sarjassa. Sarja on palkittu ja luvassa on useampikin tuotantokausi, eli tutustumisen arvoinen, sanoisin.


Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 sunnuntaisin klo 21.00
Pääosissa: James Nesbitt, Robert Bathurst, Hermione Norris, John Thomson ja Fay Ripley 
Tuotanto: Granada Television


Catastrophe, Yle TV1 perjantaisin klo 22.00
Pääosissa: Rob Delaney, Sharon Horgan, Ashley Jensen, Carrie Fisher
Tuotanto: Channel4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti