torstai 6. huhtikuuta 2017

Bonusperheen toinen kausi

Kuva: Ulrika Malm/SVT

Kirjoitin jo aiemmin talvella ruotsalaisesta draamakomediasta Bonusperhe (täällä). Sarja on ollut tämän kevään ehdottomia koukuttajia ja odotan aina innolla seuraavaa jaksoa. (Eivätkä ne huuletkaan ole enää häirinneet!;)) Sarjassa on komediallinen mutta kuitenkin tarpeeksi realistinen ote arkeen. Asioita ei kaunistella, arki on arkea ja jopa aikuiset sanovat välillä lapsille tökerösti. Se on ihan normaalia. Henkilöhahmot ovat ihastuttavia, terapeuttipariskuntaa myöten.


SVT ilmoitti eilen, että sarja palaa ruutuun Ruotsissa toisen tuotantokauden jaksoilla 29. tammikuuta 2018. Jippii! Tänä vuonnahan sarjaa on meillä esitetty vain muutaman päivän viiveellä Ruotsiin verrattuna, kunpa myös ensivuonna olisi näin. Toivotaan parasta!

Kuva: Ulrika Malm/SVT

Vanha tuttu jengi palaa ruutuun toisellakin kaudella muutaman uuden tähden voimin. Ihanin ja söpöin lienee Lisan (Vera Vitali) ja Patrikin (Erik Johansson) ensimmäinen yhteinen vauva Lo. Uusi perheenjäsen tuonee mukanaan uusia tunteita ja vaatimuksia perheeseen. Lisäksi keskeisiin rooleihin liittyy toisella kaudella Regina Lund ja Dragomir Mrsic. Regina esittää Lisan impulsiivista ja spontaania isosiskoa ja Dragomirin hahmo luotsaa taekwondo-klubia Sundbybergissä. En malttaisi odottaa! Vi ses igen nästä år!

Bonusperhe, 1. tuotantokausi, Yle Fem lauantaisin klo 20.00


2. tuotantokauden on luonut Felix Herngren, Moa Herngren, Clara Herngren, Calle Marthin, Jesper Harrie ja Ditta Bongenheim. Kauden ohjaa Felix Herngren, Emma Bucht, Martin Persson ja Eddie Åhgren.

Bonusperhe on SVT:n ja FLX:n yhteistyö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti