torstai 13. huhtikuuta 2017

Otatko vastaan tämän ruusun?

Kuva: Nelonen Media


Tänä keväänä telkkarista on valikoitunut katsottavaksi lähinnä fiktiota ja draamaa. Sain kuitenkin jokin aika sitten lahjakortin Ruutu+ -palveluun ja päädyin sitä kautta katsomaan jälleen myös realityja (ja onhan niitä tullut toki silmäiltyä muutenkin, myönnetään ;) ).

Yksi Nelosen suosikkireality on tietysti Bachelor Suomi. Meinasi jäädä tämä kausi väliin vaan eihän sitä voi jättää…

Bachelorina häärii sulavasanainen Tuomas, joka on 30-vuotias lentäjä Espoosta. Hiukka tämä sulavasanaisuus jopa häiritsee, ettei vaan olisi osa repliikeistä ulkoa opeteltuja, sen verran luentana toisinaan tulee… Mutta ehkä ihan hyvä niin, kukapa sitä jaksaisi mitään takeltelua ja noloja tilanteita enää seuratakaan. Mukavan kiltiltä pojalta Tuomas vaikuttaa, ei ollenkaan niin ”pleijeriltä” kuin edellinen poikamies. Toivottavasti tämä (illuusio?) säilyy loppuun asti.

Kuva: Nelonen Media
Ensimmäisessä jaksossa bachelor valitsee 19 sinkkunaisen joukosta, ketkä yhdeksän hän ottaa mukaansa Etelä-Afrikkaan.(Nyt seuraa pieni juonipaljastus, jos et ole vielä katsonut ensimmäisiä jaksoja.) Ensivaikutelmaruusun Tuomas antaa kokiksi opiskelevalle Ninjalle, josta tuleekin ehkä hieman yllättäen ainakin ensimmäisten jaksojen ajaksi selvä ennakkosuosikki. Ninjassa onkin sitä jotain samaa kiltteyttä, mitä Tuomaksessa, ja olisi ihan oiva valinta. Joukossa on kuitenkin Ninjaa räväkämpiä persoonia, jotka ainakin tv:n välityksellä korostuvat joukosta. Saa nähdä, syrjäyttääkö joku vielä Ninjan.

Talossa paukkuvat ovet ja sanat lentelevät tyttöjen deittaillessa yhtä ja samaa miestä. Joukossa edelleen mukana oleva Veera kirjoittaa omassa blogissaan kulissien takaisista tapahtumista. Mielenkiintoista luettavaa! Blogin löydät täältä (http://veerand.blogspot.fi/), kannattaa kurkistaa!

Kuva: Nelonen Media

Tällä kaudella uutuutena nähdään myös tilintekojaksoja, joissa viime kauden bachelor Juha ja toimittaja Katri Utula haastattelevat talolta tippuneita tyttöjä ja jaksossa nähdään myös klippejä ohjelmasta. Osa näistä on sellaisia, joita ei aiemmin ole vielä nähty. Jaksoissa saa paremmin kuvaa ohjelman tekemisestä, mutta loppujen lopuksi keskustelu jää melko turhaksi pureskeluksi. Kaikkihan kuitenkin haluaisivat tietää mitä se Tuomas miettii! Se selviää valitettavasti vasta muutaman viikon päästä. Nyt,

Hyvää pääsiäistä!
Bachelor Suomi, Liv tiistaisin kello 21 ja Bachelor Suomi – tilinteko, Liv tiistaisin kello 22.
Sarjan seuraava jakso on katsottavissa Ruudun maksullisella puolella aina edellisen jakson tv-esityksen alkaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti