tiistai 13. kesäkuuta 2017

Kesä ja häät


Kuva: MTV Oy
Mä jatkan hempeällä hömpällä kesän kunniaksi. Viimeksi kirjoitin villeistä sinkuista, nyt luontevasti siirrytäänkin sitten häihin!:D Ehkä jotakuta saarella seikkailleista sinkuistakin vielä odottaa häät, eihän sitä tiedä. Ja jos kesä on sinkkujen aikaa niin kyllä siihen kesään kuuluu myös häät.
Ensitreffit alttarilla Australia. Kuva: MTV Oy
Ensitreffit alttarilla Australia. Kuva: MTV Oy
Ensitreffit alttarilla Australia. Kuva: MTV Oy

Ensitreffit alttarilla Australia. Kuva: MTV Oy

Häähulluja hemmotellaankin kesällä ihan kiitettävästi. Avalla alkoi jo toukokuun lopussa koko kesän kestävä Ensitreffit alttarilla -ohjelmaputki. Putkessa nähdään uusia kausia kansainvälisistä versioista Australiasta, USA:sta ja Iso-Britanniasta. Lisäksi nähdään uusintana myös kotimaisen sarjan kolmas kausi. Syksyllä päästäänkin sitten jännittämään uusien kotimaisten parien treffejä neljännen tuotantokauden myötä.

Kuva: MTV Oy

Kesällä nähdään myös uusintana Suomen ihanimmat häät. Aiemmin keväällä nähdyllä kaudellahan häitä arvioi ns. puolueeton raati, johon kuuluivat rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi, hääpuku- ja muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, fitness-tähti Eevi Teittinen sekä parisuhde-bloggaaja Sami Minkkinen. Raadin pisteenlaskijana ja ohjelman juotajana toimi Tuija Pehkonen. Ensimmäistä kautta en juurikaan katsonut. Tuolloin häitä arvioivat toiset morsiamet. Suhtauduin myös hieman epäilevästi uuteen kauteen ja raatiin. Pätkä häävalmisteluja ja niiden ruotiminen välillä raadin kesken ei kuulostanut mitenkään houkuttelevalta, kyllähän katsoja itsekin osaa oman mielipiteensä näkemästään muodostaa. En myöskään tiennyt kumpi olisi epämiellyttävämpää kuunneltavaa, raadin rehelliset mielipiteet vaiko se kaikessa jotain hyvää ja kaunista -näkeminen. Lopputulos oli kuitenkin positiivinen yllätys. Tokihan raati oli hyvin diplomaattinen lausunnoissan ja jos joku lähti liian kärkevälle linjalle kommenteissan, toiset heti paikkasivat häntä. Mutta näitä kommentteja oli yllättävän kiinnostava kuunnella! Luulin hyppiväni kaikki keskusteluosuudet yli, mutta enpäs. Uudistus ensimmäiseen kauteen oli onnistunut.

Ihania häitä kaikille kesän morsiamille ja sulhasille!💙💋Ensitreffit alttarilla Australia, AVA keskiviikkoisin ja torstaisin 31.5. klo 20 alkaen

Ensitreffit alttarilla (SUOMI), AVA tiistaisin 13.6. klo 20 alkaen

Ensitreffit alttarilla UK, AVA keskiviikkoisin ja torstaisin 28.6. klo 20 alkaen 

Ensitreffit alttarilla USA, AVA keskiviikkoisin ja torstaisin 19.7. klo 20 alkaen

Suomen ihanimmat häät, MTV3 maanantaisin klo 20 ja AVA lauantaisin klo 14
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti