lauantai 10. kesäkuuta 2017

Taas uusi deittailureality


Kuva: MTV Oy
Kuva: MTV Oy

Näinhän se on, että kesä on sinkkujen aikaa. Sub-kanavalla alkaa juhannuksen jälkeisellä viikolla uusi englantilainen deittailureality Love Island. Tässä parisuhdemittelössä kauniit ja rohkeat sinkut asuttavat luksusvillan Espanjassa. He kilpailevat toistensa huomiosta ja rahapotista, jonka voittaa villassa kauimmin pysynyt yleisön suosikkipari.

Kuva: MTV Oy
Sarjan ensimmäinen kausi, joka nyt nähdään meillä, esitettiin kotimaassaan jo vuonna 2015. Tai oikeastaan sarjan ihka ensimmäinen kausi lähetettiin jo vuonna 2005. Silloin kilpailijat olivat julkisuuden henkilöitä, kun taas tässä ohjelman uudistetussa versiossa kilpailijat ovat lähinnä tavallisia ihmisiä.


Kuva: MTV Oy

Sarja on saanut suuren suosion ja sitä on kutsuttu jopa uudeksi Big Brotherin kaltaiseksi ilmiöksi. Tämä on aika hämmentävää, sillä televisiohan on tällä hetkellä täynnä vastaavankaltaisia sinkkujen deittailukilpailuja. Lähinnä lienee Paratiisihotelli, jonka perusideasta sarja ei juurikaan tunnu eroavan. Vaikea siis kuvitella, että tässä voisi olla joku uutuustekijä, joka tekisi sarjasta niin erilaisen että siinä olisi ainekset megailmiöön asti. Mutta who knows, eihän sitä vielä tiedä. Oman katsojakuntansa sarja löytänee myös meillä, ehkä se riittää jopa saamaan sarjan uudemmat tuotantokaudet nähtäväksi.

Kuva: MTV Oy

Love Island Subilla 27.6. klo 21 alkaen 
Katsomossa kokonaisuudessaan 27.6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti