perjantai 27. tammikuuta 2017

Yökylässä

Kuva: MTV Oy


Lähes kymmenen vuotta sitten Anna Perho meni yökylään silloisten ykkösjulkkisten luo kameran kanssa. Nyt saman tekee Maria Veitola. Hän aloitti toisen kauden yökyläilyt keskiviikkona. 

Sekä Perho että Veitola vaikuttavat aika samanlaisilta. Rennoilta ja tuttavallisilta puuhastelemaan ja höpöttelemään isäntiensä tai emäntiensä kanssa. Saavat toisetkin olemaan rennosti. He ikään kuin osaavat hyvin sopeutua vastaanottavan tahon ”rytmiin”, tapaan olla. 
 
Kuva: MTV Oy

Mutta yksi asia on ainakin toisin nyt kuin kymmenen vuotta sitten. Vierailusta annetaan palautetta ns. reaaliaikaisesti, milloin vessasta milloin yölliseltä jääkaapilta, rakeisella videokameralla. Olkoonkin että nimensä mukaisesti painotetaan että yökylässä on nyt Maria Veitola, niin silti… Kyllähän katsoja voi itsekin jotain päätellä, ihan itse, ilman johdatusta. Tunteet ovat muotia tv-ohjelmissa ja ilmeisesti tässäkin haetaan subjektiivista kokemusta tapahtuvasta, tältä minusta tuntuu, tältä Maria Veitolasta tuntuu olla yökylässä. Tuntuisiko sinusta samalta? 

Ensimmäinen yökaveri Marialla oli Cheek. Hyviä keskusteluja heillä oli. Todennäköisesti Maria myös osaa ujuttaa keskusteluun ne aiheet ja kysymykset joita katsoja haluaisikin kysyttävän ja käsiteltävän. Ujo karjalaistyttö on alkanut esittää kysymyksiä, eikä enää niin ujostikaan!

Kuva: MTV Oy


Yökylässä Maria Veitola, MTV3 keskiviikkoisin 25.1. alkaen klo 21 Yökylässä Maria Veitola -ohjelman on tuottanut Moskito Televison OyEi kommentteja:

Lähetä kommentti