torstai 25. toukokuuta 2017

Parisuhdepelejä

Kuva: Nelonen Media
Kaikki ruusut on jaettu ja ruususeremoniat on pidetty, mutta Bachelor istuu jälleen yksin sohvalla. Olisihan se ollut romanttista, jos ensisilmäyksestä lähtenyt ihastus olisi kantanut pidemmälle. Mä niin pidin peukkuja teille Tuomas ja Ninja! Olitte niin naimanaamatkin, kuten Tuomaksen äitikin totesi. Mutta keväästä tulikin Bachelorille vain hieman normaalia isompi ja näyttävämpi buusti kesälaitumille...;)Onnea tuleviin seremonioihin!

Me sohvaperunat voidaankin sitten siirtää katseemme jo uusiin koitoksiin. Meiltähän ihastuminen ja unohtaminen käy vähintäänkin yhtä nopeasti sohvalta käsin! Mulla on tosiaan tällä hetkellä ilo saada katsoa Ruutu+:n ohjelmia ja siellä tulisi ensi viikolla tarjolle varteenotettava vaihtoehto seuraavaksi parisuhdepeliksi. Ruutuplussassa alkaa nimittäin Paratiisihotelli Norja ja vieläpä kahden jakson päivätahiin. Ohjelmalla on pieni Suomi-kytkös, mutta ei, se ei ole Amanda Harkimo kilpailijoiden joukossa, vaan Mikael Gabrielin tyttöystävä Triana Inglesias, joka juontaa kauden. Lisäksi kaudella nähdään Paris Hilton, joka esiintyy myös ohjelman trailerissa

Kuva: Nelonen Media

Norjalaisia ohjelmia nähdään meillä lähinnä Ylen kanavilla ja silloin ne ovat usein asiaa, melko asiallista seurantarealityä tai draamaa. Vastaavanlaista näin viihteellistä realityä en ainakaan muista Norjasta katsoneeni ennen. Mielenkiintoinen tuttavuus ihan jo siis tästäkin syystä!

Paratiisihotelli Norja, Ruutu+ 29.5. alkaen
Bachelor Suomi, viimeiset jaksot vielä nähtävissä Ruudussa, kokonaisuudessaan Ruutu+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti