tiistai 30. toukokuuta 2017

Muistatko vielä...

...mitä tänä keväänä on (ainakin) ehtinyt tapahtua televisiossa?

Tanssi tähtien kanssa 2017. Kuva: MTV Oy

Kevään aikana on muun muassa palattu alttarille ja ruodittu kriiseihin ajautuneita parisuhteita kolmen päivän pikaterapiassa. Ainutkaan pari ei tainnut päätyä eroon vaan pikaterapia toimi. Mahtavaa! Mutta valitettavasti ei kovin uskottavaa. Rohkeat parit toivat kuitenkin vertaistukea kotisohvien taistelupareille. Onko sielläkin yhtä korkea onnistumisprosentti?

Maria Veitola vieraili lukuisten julkkisten luona yökylässä. Tosin kaikki eivät päästäneet omaan kotiinsa. Onneksi yösija sentään löytyi kaikille, Cheekin vanhassa yksiössä asuva nuori nainen päästi ystävällisesti Cheekin ja Marian ja tv-ryhmän omaan kotiinsa. Nähtiin siis yksi ihan taviksenkin koti. Maria matkasi myös vieraille maille. Kaliforniassa yltäkylläisestä viinitarjoilusta huolehti Sirpa Selänne ja sai aikaan pienen kohun koti-Suomessa suorilla mielipiteillään tasa-arvosta parisuhteessa. Maria Veitola taisi huolestua enemmän Sirpan vieraantumisesta tavisten arjesta. Ehkä heidän olisi pitänyt majoittua jonkun taviksen asunnossa. Vieläköhän Sirpa muistaisi, jos on joskus asunut sellaisessa, ihan tavallisessa yksiössä vaikka.

Ylen Perjantai-talk show on tarjonnut hyviä keskusteluja ja dokumentteja perjantaisin. Veitolan edellisen kauden isäntäperheen emäntä Anu Saagim pääsi korjaamaan lausuntoaan vieraastaan tv:ssä mutta menikin uusimaan sen. Itse lausunto ei niinkään aiheuttanut kauhistusta, sehän oli lähes odotettua Anulta, mutta että Veijo Hietalakin meni taputtamaan sille, se oli sentään typerää. Hyi Veijo ja yleisö studiossa! Pitää olla skarppi, eikä hymistä hyväksyvästi kaikelle mitä sanotaan. 

Kuva: MTV Oy
Vanhoja biisejä on kierrätetty kevään aikana oikein urakalla. On ollut Vain elämää ja sitten on ollut Anssi Kela ja isot biisit. Tv:ssä on riisuttu kaikki pois ja viety tavarat konttiin. Mukana riisujaisissa oli Mummomafian pelastama homopoika ja Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman  koulimat vanhat tutut tv-tähdet. Tavarat on saatu takaisin ja uudet tv-ohjelmat kutsuvat. Missä me nähdään teidät seuraavaksi?

Mutta mitä kevät olisi ollut ilman TTK:ta? Viikko toisensa jälkeen tanssivat tähdet päätyivät otsikoihin. Siellä on tuntunut tapahtuvan yhtä jos toista, jos on iltapäivälehtiä uskominen. Kasimir sai kenkää, Kirsi pyörtyi, on suudeltu ja on ties mitä. Ei olisi uutisia, jos ei olisi telkkaria. 📺Anssi Kela ja isot biisit, TV5
Mummomafia, MTV3
Paluu alttarille, AVA
Perjantai, Yle TV1
Rakas, sinusta on tullut pullukka, Sub
Riisutut, Sub
Tanssii tähtien kanssa, TTK, MTV3
Yökylässä Maria Veitola, MTV3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti