sunnuntai 28. elokuuta 2016

Juonipaljastuksista

Kannattaako juonipaljastuksia lukea? 

Mulle ainakin iskee välillä houkutus tehdä salapoliisityötä ja tutkia netistä, mitä tuleman pitää. Kenet jenkki-Bachelor valitsee tai mitä Täydellisille naisille kuuluu nykyään? Ulkomaisista sarjoista voikin saada selville aika helposti, mitä on luvassa.
Andy Sudgen eli Kelvin Fletcher. Kuva: MTV Oy.
Mutta kannattaako se? 

Olen katsonut Emmerdalea (MTV3 ma-pe klo 18.00) enemmän tai vähemmän säännöllisesti jo jonkin aikaa (eli jokusen vuoden...). Välillä uppoudun sarjaan kovastikin ja toisinaan voin olla pitkänkin aikaa sarjaa katsomatta, jos sen hetkiset jounikuviot eivät jaksa kiinnostaa. Aaronin entisen poikaystävän auto-onnettomuus ja halvaantuminen tulivat täytenä yllätyksenä ja olivat aika vaikuttava käänne. Sen sijaan Debbien hullun ex-miehen Cameronin teot olivat minulla jo hyvissä ajoin tiedossa samoin Gennien kuolema. Ja yllätys yllätys, niitä tuli sitten vain odotettua, että milloinka se tapahtuu ja eikö vieläkään olla niin pitkällä... Ja kun oltiin lopulta niin pitkällä, ei tuntunut enää oikein miltään. Lähinnä siltä, että jes, nyt ollaan tässä kohtaa, mitähän seuraavaksi. Aika tylsää oikeastaaan...
Jos joku on viime aikoina seurannut Emmerdalea niin kylässä on riittänyt tapahtumaa toisensa perään. Tunnustan käyneeni lukemassa tapahtumista sen verran, että tiesin Debbien häiden aikaan tapahtuvan suuronnettomuuden, mutta tällä kertaa en halunnut tietää enempää. Ja olihan sitä paljon mielekkäänpää katsoa ohjelmaa!
Vaikka välillä houkutus on todella suuri jo etukäteen tietää juonenkäänteet, niin kyllä niitä vain taitaa silti kannattaa odottaa ja katsoa ja yllättyä. Mikään ei vesitä yllätystä paremmin kuin tietää siitä etukäteen!

PS. Andyn kuvaan liittyy paljastus, mutta en kerro mikä!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti