perjantai 2. syyskuuta 2016

Helsinki Script ja kuinkas siinä kävikään?


...blogipohdinnaksihan se kääntyi...
Kuva: Sarjaelämää

Inspiroiva, ajatuksia herättävä ja paaaaaljon sulateltavaa tarjonnut ensimmäinen ikinä Helsinki Script on nyt takana! Oli aivan mahtava päästä kuulemaan hienoja esiintyjiä ja mitä Pohjoismaisille tv-sarjoille kuuluu! Ja tajuta, kuinka paljon meitä tarinoista hullaantuneita onkaan!

Olin ajatellut, että kirjoittaisin Scriptistä tänne blogiinkin kerrankin jotain järkevää, ihan asiaa, mutta ajatukset lähtivät niin kovasti laukkaamaan, että en mä taida pystyä, ainakaan vielä... 

Tämä johti tietysti siihen, että aloin entisestään miettiä, mihin suuntaan tätä blogia olisi vietävä. Enemmän asialliseen analyysiin vai kuitenkin vain jatkaa omia pohdintoja ihan vain siitä, mistä kulloinkin mieli tekee kirjoittaa. 

Alun perinkään tarkoitukseni ei ole ollut kirjoittaa tänne arvioita sarjoista tai esitellä ja referoida niitä sen tarkemmin. Eiköhän sellaista tietoa löydy jo ihan tarpeeksi muutenkin...

Tarinat, etenkin tv-sarjojen muodossa, ovat kuitenkin mulle suuri juttu. Välillä suorastaan ahmin niitä ja totta kai ne haluaa jakaa jonkun kanssa. Pohdin juonikuvioita ja henkilöitä... Ja niistä haluaisin täällä kirjoittaa.

Mutta sitten tulee jo realiteetit vastaan. Onhan sitä muutakin elämää kuin tv ja siitä kirjoittaminen. Eli aika. Eihän mulla riitäkään aika kovin syväluotaaviin analyyseihin. Eli pysytään pinnalla. 

Mutta kun mä osallistun tilaisuuksin kuten Helsinki Script, niin en enää tiedä riittääkö se mulle, se pintapuolisissa asioissa pysyminen täällä blogissa. Tulee halu ja tarve päästä syvemmälle. Mutta kellumalla pinnalla se kai on resurssien rajoissa mentävä, ainakin toistaiseksi.

Ja vaikka en vielä kykenekään mitään järkevää Sriptistä sanomaan, jään makustelemaan. Ihan varmasti sieltä saamat ajatukset pulpahtelevat vielä pitkin syksyä esiin. Seuraavassa postauksessa taidan kirjoittaa yhdestä uudesta tulevasta sarjasta, jonka traileri nähtiin Scriptissa… (Syvemmät pohdinnat siis sikseen...:) )

Sumeaa kuvaa Savoysta. Kuva: Sarjaelämää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti