keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Keväällä lauletaan ja kokataan kilpaa

Kuva: MTV3
 

Tänä vuonna Yle juhlii 90-vuotissynttäreitään. Ensi vuonna MTV3 täyttää 60 vuotta ja viime viikolla saimme kuulla, että osana juhlavuoden kattausta MTV3 tuo ohjelmistoon Putouksen ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmien lisäksi legendaariset katsojien suosikit Kokkisodan ja BumbtsiBumin
Nelosen Haluatko miljonääriksi -ohjelman uudelleen lämmitys on osoittanut, että vanhoilla hyvillä ohjelmilla on nykyaikanakin mahdollisuutensa, ehkä vähän yllättäen. Haluatko miljonääriksi -ohjelma osoitti myös, että uudet kasvot toimivat. Senpä vuoksi, olkoonkin että Marco Bjurström on vanhan kunnon BumtsiBumin ilmentymä itsessään, on hyvä että uusi ohjelma saa uuden juontajan ja uudet kapteenit joukkueille. Se on musta ainoa vaihtoehto, että ohjelma voi löytää uuden katsojasukupolvensa.
Kokkisodan paluu tuli mulle suoraan sanottuna yllätyksenä. Sikäli, etten pitänyt sitä mitenkään sen ihmeellisempänä tai "legendaarisempana". Voi kuitenkin olla, että osasyynsä tähän on, etten ohjelman kulta-aikoina ollut ns. maisemissa. Mutta kertokaa mulle, oliko Kokkisota kenties ensimmäinen ohjelma, jossa alettiin telkkarissa kilpailla joukkueissa toisia vastaan ruuanlaiton merkeissä? Johtuisiko sen suosio siitä? Nythän näitä ohjelmia on nähty jo vaikka minkälaisia. Formaatin kotimaassa Englannissa Kokkisotaa  on esitetty jo 21 vuotta, joten jotain siinä täytynee kuitenkin olla... Se nähdään keväällä!Kokkisota ja BumtsiBum! nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2017.

Kokkisodan MTV:lle tuottaa Endemol Shine Finland Oy.

BumtsiBumin MTV:lle tuottaa Rabbit Films.
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti