lauantai 15. lokakuuta 2016

Maailman hauskin mies pystyi yllättämään

Maailman hauskin mies. Kuva: TV5Tätä kirjoitusta ei taida voida ainakaan ajankohtaiseksi sanoa... Bongasin vasta hiljaittain TV5:ltä Ismo Leikolan komediasarjan Ismo, ja eikös ensimmäinen kausi olekin jo esitetty. Mutta toinen kausi on tulossa TV5:lle myöhemmin, joten olkoon tämä ennakkoa sille... Ihan pakko kuitenkin kirjoittaa pari sanaa Ismosta. Nyt heti!
Olin sarjasta kyllä kuullut, mutta en siihen sen tarkemmin perehtynyt. Muodostin siis päässäni kuvitelman, joka ei pohjautunut oikeastaan yhtään mihinkään, joten oli todella typerä kuvitelma. Ja eihän se sitten tietenkään pitänyt yhtään paikkansa kun vihdoin näin pätkän sarjasta. Kyseessä onkin täysin fiktiivinen sarja, jossa Ismo esittää kyllä itseään ja sarjassa vierailee lukuisia tunnettuja henkilöitä, jotka hekin ovat "olevinaan" heitä itseään, mutta ovat kuitenkin jotain ihan muuta. Kuitenkin jotain enemmän kuin lyhyitä cameorooleja. Vielä kärryillä? ;) 
Mun mieleeni tuli vanha kunnon taskalainen Kyllä nolottaa. Jotain samanlaista hömelyyttä Ismossa on. Ja ihan varmasti sarjaa on katsottava lisää, sen verran mielenkiintoiselta vaikutti. Tasoja on monia, ja niistä en vielä päässyt ihan täyteen selvyyten näin lyhyellä katsomisella. 
Mutta viime aikaisten pettymysten jälkeen, tämä oli yllätys, positiivinen ilonpilkahdus!:)Ismo, TV5 tiistaisin klo 20.00 ja 20.30

2. tuotantokausi nähdään syyskuussa Elisa Viihteessä ja myöhemmin TV5:lla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti