keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Voihan pettymys sentään...

...ja kurjuuksien kurjuus. Nyt on kulkaas semmoinen olo, että pakko on purnata pettymyksistä.

Ensimmäisen pettymyksen aiheutti norjalainen Mammona, jota juuri ehdin täällä hehkuttaa ja sitten se iski. Pettymys. Kakkoskauden alkujaksot katsoin putkeen, mutta sitten siirryin katsomaan sarjaa lähetysten tahtiin eli kerran viikossa. Ja tässä vaiheessa putosin täysin kärryiltä. Henkilöitä oli yhtäkkiä ihan liikaa ja juonta sinne sun tänne, enkä enää tiennyt mistä on kyse. Opetussuunnitelmanko takia piti ihmisiä tappaa, häh?! Tällä viikolla esitetyssä kauden viimeisessä jaksossa saatiin selitys monelle auki olleelle kysymykselle, mutta se ei riittänyt paikkaamaan jo aikaan saatua hämmennystä. En tiedä olisinko pysynyt paremmin kärryillä, jos olisin katsonut koko kauden jokseenkin putkeen, tuskin. Luulen, että rakenteessa mätti nyt ihan jonkin verran. Harmi.

Essi Hellén. Kuva: MTV

Syksyn toinen pettymys, ei ehkä edelliseen verrattuna niin dramaattinen, mutta pettymys kuitenkin, on ollut paljon odottamani Ex-Onnelliset. Jakso jaksolta olen antanut sarjalle mahdollisuuden lähteä käyntiin ja viedä mukanaan, mutta ei, ei se ole käynnistynyt eikä vienyt mukanaan. Katson kyllä, mutta ilman minkään sortin kiintymystä tai imua. Sekin on harmi. Sarja on täynnä hyviä näyttelijöitä. Etenkin innoissani olen ollut mieskaartista: Pertti Sveholm, Mikko Nousiainen, Jarkko Pajunen... Kaikki ihan mahtavia noin niin kuin lähtökohtaisesti. Eikä naisnäyttelijöissäkään ole valittamista. Essi Hellénin valinta, jälleen kerran, hörhöksi, oli kyllä tylsä. Miten musta tuntuu että Hellén näyttelee aina hörhöä?! Toki hyvin, rooli sopii hänelle kyllä, mutta eikö siinä olisi juuri yksi koukku, että näyttelijä näyttelisi jotakuta sellaista, millaisena häntä ei ole totuttu näkemään?  Dialogi ja sarjan tapahtumatkin ovat ihan kivoja, välillä jopa hauskoja, mutta miten ne jotenkin ovat niin junnaavia? Hitaita. Jotain, mikä nyt ei ihan kympillä toimi.

Anni Hautala. Kuva: Nelonen Media.
 
Yksi positiivinen yllätys on kuitenkin syksyyn mahtunut! En ollut ihan vakuuttunut Anni Hautalasta kun hän juonsi Kiellettyä rakkautta. Siispä hieman pelkäsin, mitä tulee tapahtumaan Kadonneen jäljillä -ohjelman kanssa. Mutta hyvinhän se meni, Anni ei tuottanut pettymystä! Kadonneen jäljillä jatkaa entiseen malliin ja koettelee tunteita. Sentään johonkin voi luottaa!:) 


Ex-Onnelliset, MTV3 maanantaisi klo 21

Kadonneen jäljillä, Nelonen tiistaisin klo 20

Mammona, (Yle Fem tiistaisin klo 22) Yle Areena
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti