tiistai 4. lokakuuta 2016

Ripsen iskulla menestykseen

Kuva MTV
Hei kivaa kivaa, Amerikan Anita -ohjelma on alkanut! Tätähän jo odotettiinkin!:) Ja ihan hyvältä vaikuttikin, vaikka kyllä mua ärsyttää se toiston määrä näissä nykyisissä ohjelmissa. Varsinaista uutta ei jaksossa ehdi tapahtua juurikaan kun koko ajan buffataan tulevaa tai kerrataan mitä jo ehdittiin nähdä, huokaus...
Mutta sarjahan siis kertoo nuoresta suomalaisesta kauneusalan yrittäjästä Anita Riconista New Yorkissa. Hän on lyönyt itsensä läpi luksusripsillä mutta paljon muutakin tuntuu olevan tekeillä. Ihan mahtava seurata nuorta, menestyvää naista maailmalla! Toivottavasti sarjassa annetaan työnteosta todellinen kuva ja henkilöt esitetään neutraalissa valossa. Ainakin kertojaääni taisi tässä ohjelmassa olla ihan asiallinen!;)
Oikein kauhulla ajattelen, milloin aletaan kaivaa otsikoita, että eihän se niin menestynyt olekaan ja sitä ja tätä. Kunpa tämä osuus jäisi kerrankin pois. Mä niin toivon, että tässä seurataan todellista menestystarinaa eikä mitään feikkikertomusta. Itse kaipaisin nyt vaan positiivista kannustusta ja esimerkkiä toisille nuorille naisille! Kaikki on mahdollista, eikö!

Kuva: MTVAmerikan Anita, Sub torstaisin klo 22


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti