keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Luottomies

Maria Ylipää ja Antti Luusuanniemi. Kuva: Anne Hämäläinen / Yle Kuvapalvelu

Huomenna torstaina 11.11. on se päivä kun Luottomies saapuu Yle Areenaan! Tätä täällä on odotettu ja alustettu...:)Luottomies on siis Ylen uusi komediasarja, joka on suunniteltu erityisesti Areenan puolella katsottvaksi.
Sarjassa on kahdeksan jaksoa ja ne toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina, joten niitä ei tarvitse katsoa välttämättä järjestyksessä. Tekoprosessissa on vahvasti otettu huomioon netin suomat mahdollisuudet. Jakson pituuskin, vain kymmenen minuuttia, mahdollistaa ohjelman katsomisen vaikka bussissa työmatkalla!
Sarjan esittelystä Yle Areenassa tulee tietenkin mieleen vanha tuttu Kyllä nolottaa! Vai miltä kuulostaa: Komediasarja kertoo Juha "Juhis" Kosken (Kari Ketonen) ja Tommi Mäkinen-Renwallin (Antti Luusuaniemi) elämästä tuoreina naapuruksina. Miehet ajautuvat arkisissa haasteissaan liian pitkälle johtaviin lopputuloksiin. Tommi ja Juhis ovatkin haluamattaan usein kiusallisissa noloissa tilanteissa, joissa he joutuvat valitsemaan toisen kahdesta huonosta vaihtoehdosta.  
Toivottavasti saadaan vihdoin pätevä kotimainen vastine tanskalaiselle esikuvalleen! Käsikirjoituksesta vastaavat Ketonen ja Luusuanniemi Lauri Nurkseen kanssa, joten luulenpa että toivoa on hyvinkin... :)


Kuvassa Tommi "Mäksy" Mäkinen-Renwall (Antti Luusuanniemi) ja Juha "Juhis" Koski (Kari Ketonen). Kuva: Anne Hämäläinen / Yle KuvapalveluSarjan kuvauksiin voi käydä kurkistamassa jo nyt Yle Areenassa.Luottomies, Yle Areena 11.11.2016 alkaen ja Yle TV2: ssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti