tiistai 8. marraskuuta 2016

Yle Areena vahvistuu


Mediankäyttö on alkanut pirstaloitua ja perinteisten jakelumuotojen merkitys vähenee koko ajan. Tänä syksynä otsikoissa on mm. ollut Ylen vastaus kehitykseen, joihin sisältyy TV:n broadcast­palveluiden vähentämistä (Teema- ja Fem-kanavien yhdistäminen) ja vahvaa panostamista televisiomaisten palveluiden tarjoamiseen verkossa. Yle on siirtämässä jakelun ja julkaisun painopistettä selkeästi Yle Areenaan. 
Muistan vielä ensimmäiset katselukokemukset Yle Areenasta kun ohjelmat jumittivat tuon tuosta ja katselu vaati lähinnä pitkää pinnaa. Käytettävyys on parantunut loikan ja tarjontaa on tullut näistä ajoista lisää melkoiset määrät. Lapsetkin ovat saaneet oman Areenansa, jossa suosikkiohjelmista löytyy enemmän kuin vain se yksi jakso! Tämä ominaisuus on pistänyt tänä syksynä erityisesti silmään myös muussa ohjelmatarjonnassa - sarjojen jaksot tulevat kerralla katsottaviksi. Mua on ainakin ilahduttanut kun myös uusien draama- ja rikossarjojen jaksoja ei tarvitse enää odotella viikkoa. Aika mahtavaa! (Toisaalta huomaan myös paineen, että kaikki pitäisi ehtiä katsomaan nyt ja heti, tai muuten ne jäävät...hm...)
Ja tällä viikolla Areenassa pärähtää taas... Täällä jo niin odotetaan...:)


Yle Areenaan pääset vaikka tästä

Lisäys:
Ihan pakko tulla lisäämään edelliseen ajastettuun tekstiin, että Yle Areenassa todellakin tapahtuu tällä viikolla! Mulla oli mielessä ihan muut jutut, mutta eilen uutisoitiin, että Areenaan saadaan myös katsottavaksi vanhoja draamasarjoja! Eihän tätä voi siivuuttaa, kun Areenasta kerran on puhe. Tulossa on mm. Huojuva talo, Metsolat, Liian paksu perhoseksi, Kotikatu, Pirunpelto, Taivaan tulet, Kantolan perhe, Noita Nokinenä ja Sinuhe -kuunnelmat ja paljon muita suosikkeja. Hienoa! Lisää tästä uutisesta mm. täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti