lauantai 26. marraskuuta 2016

Niin täydelliset OC:n naiset

Kuva: MTV

AVAlla palasi viime viikolla ruutuun jo 11. tuotantokauden jaksoin OC:n täydelliset naiset. Mahdanko olla ihan väärässä jos sanon, että OC:n naiset olivat ne ensimmäiset, heidän jälkeensä täydellisiä naisia on löytynyt monesta muustakin kaupungista: Beverly Hillsistä, New Yorkista, New Jerseystä... Ainakin Vicki Gunvalsonia voi huoletta tituleerata siksi aidoksi ja alkuperäiseksi, hän on ollut sarjassa alusta lähtien. Muut leidit ovat vaihtuneet, mutta värikäs Vicki on pysynyt. Tälläkin kaudella joukkoon liittyy uusi kotirouva Kelly Dodd. Muut sarjan naiset ovat Tamra Judge, Heather Beador ja Meghan King Edmons.

Vicki Gunvalson. Kuva: MTV

Täydellisten naisten konsepti on ollut suosittu, sen voi päätellä jo pelkästään tuotantokausien ja sisarsarjojen määrästä. Ja toteutuuhan sarjassa monta seikkaa, mitä hyvältä realityltä vaaditaan.  Milloinpa meillä on muulloin mahdollista nähdä, kuinka Orange Countyssa oikein eletään. Pääsemme siis luvan kanssa tirkistelemään ja oikein kunnolla. (Tosi-tv:stä ja tirkistelystä aiemmin mm. tässä jutussa.)
Ensimmäisillä tuotantokausilla sarja lienee ollut vielä enemmän autenttinen. Sillon rouvat shoppailivat ilman meikkiä ostarilla, mutta sellaista ei enää nähdä. Sarjaa alusta asti seuranneet ovat kuitenkin jo tutustuneet näihin naisiin ja kotisohvalla syntyy illuusio vanhoista tutuista vuosien ajalta. Sohvalle on mukava istahtaa ja seurata, mitä heille kuuluu nyt, miten elämä heitä kuljettaa. Näiden naisten seurassa voi käydä myös koko tunneskaalan läpi: vihaa, iloa, myötätuntoa, raivoa...
  
Megan King Edmons. Kuva: MTV
 
Ja vaikka elämä on loistelias ja yltäkylläinen, haasteet ja ongelmat näyttävät kuitenkin kaikilla olevan aika samanlaisia. Parisuhdeongelmia, uusperheongelmia, työstressiä, haasteita lastenkasvatuksessa, liikakiloja... Jokaisella on omat tapansa ja mahdollisuutensa ratkaista ne. 
Näidenkin naisten täydellisyys jää lopulta ulkokuoreen tai vähintäänkin jokaisen katsojan arvioitavaksi. Ja mikä heidänkin todellisuutensa lopulta on. Mikä on tuotantoyhtiön osuus siihen, miltä he ja heidän perheensä, elämänsä, meille muille näyttää? Omat suosikkihahmotkin vaihtelevat kaudesta, jopa jaksosta toiseen, kun uusia puolia tuodaan esiin.
 
Tamra Judge. Kuva: MTV
 
Mutta jos me ihmiset ei ollakaan täydellisiä, niin kyllä tämä sarja täyttää aika hyvin realityn odotukset, ettei jopa olisi ihan täydellinen reality!:)

OC:n täydelliset naiset AVAlla maanantaista torstaihin n. klo 22.35
Tuotanto: Universal Studios InternationalEi kommentteja:

Lähetä kommentti