lauantai 5. marraskuuta 2016

Hemmottelua, unelmia ja yllätyksiä


                                                                                                                                                                   
Uusi vapaasti katsottava tv-kanava TLC aloittaa 1. joulukuuta valtakunnallisesti. Pääsin viime viikolla osallistumaan kanavan esittelylounaalle Klaus K -hotellin uudessa Studio K -tilassa ja sain maistiaisia kanavan tarjoamasta hemmottelusta, unelmista ja yllätyksistä. :)
Discovery Networks Finland tuo vapaasti katsottavien kanaviensa TV5:n, Kutosen ja Friin rinnalle uuden, erityisesti nuorille naisille suunnatun ilmaisen kanavan TLC:n. Vaikka kanava on meille vapaasti katsottavana uusi, on kanavalla kuitenkin jo vankka historia - sillä on jo yli 416 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa.
Tutustuessani kanavan tulevaan ohjelmistoon, heräsi ensiksi kysymys, mitä uutta kanavalla on tarjota, kun ohjelmat menevät jopa päällekäin Friin ohjelmiston kanssa. Molemmat kanavat ovat erityisesti naisille suunnattuja, mutta esittelylounaalla kanavien profiilit alkoivat selventyä minullekin. 
TLC on viihdekanava ja suunnattu 15-34 -vuotiaille nuorille naisille, joiden maailma on täynnä mahdollisuuksia. Ohjelmistosta löytyykin paljon tähän sopivaa materiaalia, yhtenä merkittävänä teemana mm. häät. Friillä aiemmin nähdyt sarjat siirtyvät TLC:lle ja kanava lisää mm. rikosohjelmien tarjontaa. Frii tarjoaakin jatkossa yhä enemmän pakoa arjesta 25-44-vuotiaille naiskatsojille, jotka elävät aikataulutettua elämää täynnä vaatimuksia.
TLC-kanavan starttikuukaudessa nähdään vahvoja ja särmikkäitä naisia. Eva Longoria esittää kanavan komediauutuudessa Telenovela (4.12.) kuvitteellisen espanjalaisen saippuaoopperan kielitaidotonta näyttelijää. Brittiläinen glamourmalli Jodie Marsh pistää itsensä  likoon tutkiessaan puhuttavia aiheita omassa dokumenttisarjassaan Jodie Marsh (5.12.). Hyvää asennetta tuo ruutuun Upea lihava elämäni -sarjan tähti Whitney Thore (5.12.). Kanavalla nähdään myös tarinoita ympäristön vieroksumista epätavallisista pariskunnista sarjassa Rajaton rakkaus (5.12.) [lieneekö suomalaisen Kielletyn rakkauden esikuva?] ja maailman harvinaisimmista sairauksista kärsiviä ihmisiä autetaan löytämään kohtalotovereita sarjassa Vihdoin yhdessä (1.12.) Ja häähumusta huumautuneille on luvassa paljon katseltavaa! 2.12. alkavat sarjat Tahdon morsiuspuvun, Randyn vinkit, Hääpuku-unelmia ja Suurenmoiset morsiamet. Näissä ovat eittämättä pääosassa morsiamet ja mitä moninaisemmat tylliunelmat.
TLC lyhenne tuli alkujaan sanoista The Learning Channel, mutta ohjelmistoa katsoessa nykyiset sanonnat time, love and care tai tender loving care voisivat kuvata sitä jo paremmin!;)

Ensi viikolla on luvassa taas kaikkea kivaa ja uusia startteja tv:n puolella. Niistä siis pian lisää! Koska mä olen valitettavasti niin surkea kuvaaja (ja koska viime viikkoinen lounas oli mulle bloggarina tilanteena ihan uusi ja jännittävä) on mulla laittaa tähän loppuun vain muutama räpsy lounaalta. Mutta ehkä niistä välittyy edes vähän lounaan ja TLC:n henki, hemmottelua ja häähumua!:)

                                                                            

Kuvat: Sarjaelämää


 
TLC löytyy 1.12. alkaen kanavapaikalta 18.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti