keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Cristal reissaa

Nyt on tullut taas katsottua vaikka mitä kivaa ja vaikka mitä kivaa on myös alkamassa ihan lähi päivinä, joten en oikein tiedä mistä alottaisi...:) Mutta aloitetaan nyt vaikka Cristal Snowsta! 

Cristal Snow ja NikoLa Palandereilla. Kuva: TV5


Jokin aika sitten jo kirjoittelin, että vähän jännitän vieraiden puolesta Riemulomaa Palandereilla. Eli olihan se katsottava, miten niitä vieraita siellä Nizzassa kohdellaan!:) Olen ehdoton Toosa-tv -fani (silloin kun näkyi netissä), joten lähdin riemulomalle jaksolla kaksi. 
Riemuloma alkoi Palanderien hampaiden pesulla. Sitten tavattiin vieraat, syötiin lounasta kaupungilla ja lähdettiin melomaan. Lopuksi syötiin vielä illallista Palandereilla ja Kalle sai meikin ja stailauksen. Ainakaan tässä jaksossa meno ei äitynyt liialliseksi sähellykseksi ja vieraat saivat hyvin tilaa. (Tosin mitenkään syväluotaavaa tutustuminen ei ollut, mutta se ei tullut yllätyksenä.) 
Cristal ja NikoLa ovat  jotenkin niin herttaisia ja aidonoloisia! Cristal teki musta kyllä myös aika hyvän diagnoosin Kallesta, antaessaan nimen Kallen kuvailemalle yksilöurheilijoiden seksuaalisuuden piirteelle, Cristal määritteli tämän nimittäin "egoseksualisuudeksi". Osuvalta kuulostava määritelmä!:)Viime tiistaina Cristalin saattoi nähdä taas reissun päällä, silloin alkoi Cristal ja Nygård tripillä. Nämä kaverukset seikkailevat Suomessa ilman ennalta annettua päämäärää. Mä en vielä ole ehtinyt tämän reissun aloitusta nähdä, mutta luultavasti tätäkin on vähän katsottava, ihan Cristalin vuoksi!Riemuloma Palandereilla, TV5 torstaisin klo 20

Cristal ja Nygård tripillä, FOX tiistaisin klo 20
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti