sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Viikon Inspiroija ja Ärsyttäjä

Tv-ohjelmat inspiroi ja ärsyttää. Tämän viikon Viikon inspiroijana toimikoon Keittiöelämää-sarja, ja sen hauskat kattoperspektiivikuvat ruokapöydästä. Tuli nämä kuvat nimittäin mieleeni kun olimme käymässä lauantai-illan tortilla-aterialle ja nopea polkaisu tuolille ja kuva kännykällä talteen!:) Meidän keittiöstä ei saada ehkä suuria kulinaristisia elämyksiä (sille on syynsä ettei tämä ole ruokablogi) mutta menoa ja meininkiä toisinaan liiankin kanssa... 
Stailaamatonta realityä. Kuva: Sarjaelämää

Ja Viikon ärsyttäjä pitäisi tietysti myös löytyä tv:n puolelta, mutta tulkittakoon asiaa nyt hieman laveammin ja otetaan leffat mukaan. Pahimmat ärsytykset tulivat nimittäin leffassa. Kunnian saa Julianne Moore roolisuorituksestaan teoreetikkovaimona elokuvassa Maggie's Plan. Moore esittää tanskalaista vaimoa, joka valitettavasti kuulostaa aivan ranskalaiselta! Leffa itsessään on ihan mukiinmenevä ja herttainen, mutta eikö tämän tason näyttelijä voisi vähän perehtyä siihen mitä esittää?! Sillä on väliä, onko se Tanska vai Ranska!! GRRR!!
 

Saa kommentoida, mikä teidän kotisohvilla on viime aikoina kenties inspiroinut tai ärsyttänyt! Kuulisin tosi mielelläni!:)

2 kommenttia:

  1. Musiikkivisailuista ja -kisailuista saan toisinaan innostusta ja inspiraatiotakin, esim.erilaisten tyylien kokeiluun itse musisoimalla tai kuuntelemalla.:) Emma Salokosken jazz-versio PKN:n Aina mun pitää-biisistä Nuottien matkassa ohjelmassa oli niin upea, että piti luukuttaa kotimaista jazzia koko ilta!
    Sinkkuillallista on tullut välillä katsottua, mutta kertojan välikommentit on usein tosi ärsyttäviä!

    VastaaPoista
  2. Vau, no sulla on kyllä ihan oikeesti toiminut tv-ohjelma innoittajana! Kuulostaapa kivalle! Kyllä täälläkin joskus innostutaan laulamaan, tosin se into vähän hipuu kun ei se oma ääni olekaan niin hieno ja mahtava...:) Ohjelmien tunnareista tms. saattaa myös tulla ns. hittibiisejä, mitä on kiva kuunnella muutenkin.

    VastaaPoista