sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Miltä sinun keittiössäsi näyttää?


Paula Ilvetsalo ja Markku Kolehmainen. Kuva: MTVIhmiset arkisissa puuhissaan keittiöissään, rupattelevat mukavasti. Laittavat ruokaa ja kertovat tarinaansa. AVA:n uudessa sarjassa Keittiöelämää ohjelman perusidea on niin yksinkertainen. 
Mitään hirveän mullistavaa sarja ei varmaankaan tule tarjoamaan. Vähällä vaivalla tehtyä ohjelmaa, voisi ajatella. Mutta ei käy kieltäminen, etteikö toisten keittiöihin olisi kuitenkin kiinnostava kurkistaa. Millaista siellä on, mitä ruokaa siellä tehdään? Ohjelmassa on kahdeksan hyvin erilaista perhettä, hyvin erilaisissa tilanteissa ja niinpä keittiötkin ovat erilaisia. Samalla tietysti tutustutaan itse henkilöihin ja sehän se on ohjelman suola. Vähän kuin Neljän tähden illallinen ilman kilpailua ja niitä tähtiä.

Tiina Vainio ja Antti Lahtonen. Kuva: MTV

Tällainen ohjelma on joka tapauksessa mitä parhain kurkistus suomalaiseen ruokakulttuuriin tällä hetkellä ja suomalaisten nykyaikaan ylipäätään. Miltä tuntuisikaan kurkistaa kahdeksan erilaisen perheen keittiöihin vaikkapa 70-luvulla? Ohjelma ei kerrokaan enää vain ohjelmassa esiintyvistä ihmisistä vaan laajemmalti ajasta. Oikein jo odotan, miltä tämä ohjelma näyttää 20 vuoden kuluttua uusittaessa!:)
Keittiöelämää AVA perjantaisin klo 19.00


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti