torstai 22. syyskuuta 2016

Kenen exä saapuu seuraavaksi?

Kuva: MTV Oy, tuotanto Moskito Television
Etelä, uima-allas, huvila. Sinne joukko sinkkuja ja paljon alkoholia. Ja siinä alkaakin olla kassassa runko realitylle. Temptation Island? Paratiisihotelli? Ei vaan  Exiä rannalla. Jos jollakulla on ollut ikävä ensiksi mainittujen tai Big Brotherin kosteita bileitä niin täältä niitä taas tulee...
Mun ei näitä "hottiksia" pitänyt katsoa ollenkaan. Kiintiö tätä lajia alkaa olla ns. täynnä. Mutta koska ulkomainen formaatti oli mulle vieras, niiiiiiin... Arvaattekin jo, että mitä tapahtui. Kyllä, kaksi ensimmäistä jaksoa tuli katsottua! Ihan sillä verukkeella, että tiedän, mistä on kyse - ja että miten tämä eroaa nyt niistä muista...:)

Sarjan ensimmäisessä jaksossa sinkut kehuvat kameralle itseään ja esittävät vaatimuslistan unelmakumppanin ominaisuuksista. Bile-Dani ei enää ole ainoa, jolla on kovin suorasukainen ulosanti. Tapa kehua itsea ja puhua erittäin suoraan tosista näyttäisi olevan tuiki tavallistä tämän jakson perusteella. Sinkut saapuvat lomakohteeseen ja tapaavat toisensa ja päättävät pitää hauskaa, drinksut käsissä tietenkin. Toki vain niin kauan kun voivat, sillä kukaan ei tiedä kenen exä saapuu seuraavaksi...
Ristiriitaiset tunteet nousevat pintaan jaksoa katsoessa. Voit hyvin lähteä moralisoimaan - niin osallistujia kuin ohjelman tekijöitäkin, päivittelemään, arvostelemaan, haukkumaan, ihan kaikkea. Mutta se olisi liian ryppyotsaista ja luulenpa vaan että ryppyotsalla tätä ei kyllä kannata lähteä katsomaan. Sen sijaan nauraa kyllä voi lähes hulvattomasti! Ainakin ensimmäinen jakso oli leikattu tsäk tsäk tsäk sähäkästi. Kertojaääntä käytetty kommentoimaan kipakasti.  Ja kenen pokka kestää sen tärkeimmän kysymyksen, esitettynä niin matalalta ja möreästi: kenen exä saapuu seuraavaksi... Tahattomasti tai tarkoituksella - koomista! 

Kuva: MTV Oy, tuotanto Moskito Television

Mun täytynee varmaan syksyllä tehdä semmonen katselmus, mitkä sarjat jäivät tällä kaudella seurantaan, mitä katsoin vain kerran ja mitä siltä väliltä. Tämän sarjan luulen jäävän näihin kahteen jaksoon, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Kerron sitten syksymmällä!:)



Exiä rannalla, Sub torstaisin klo 22
 

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi vasta, ja voin kertoa, että ihan täydellinen blogi mulle. Olen entinen sohvaperuna. Entinen siksi, että sain vauvan, enkä enää ehdi katsoon mitään hyvää (enkä vähemmän hyvää) telkkarista. Mut nyt alankin lukee sun blogia, ja oon taas jotenkuten kartalla :) Ihan huippua!

    VastaaPoista
  2. Hei Titta ja kiva kun löysit tänne!:) Juu tämä on aika aikaa vievä harrastus tämä sohvaperunointi. (Yritän välillä ehtiä tänne blogiin jotain laittamaan...;) ) Sulla varmaan alkaa seuraavaksi sitten tulla lastenohjelmat tutuiksi, ne onkin ja ihan mielenkiintoinen oma lajinsa nekin!:)

    VastaaPoista